What’s my story?


‘What’s your story’ is een vraag die bij mij past in het dagelijks leven. Ik ben nieuwsgierig naar de beweegredenen van mensen. Waar sta je voor? Waardoor kom je in beweging? Waarom doe je wat je doet? Overal waar ik kom luister ik naar, en verwonder ik mij over verhalen en achtergronden van mensen. 

In de afgelopen jaren heb ik onderzoek gedaan in Nederland, Ghana, Wit-Rusland en Oekraine. Ik luisterde bijvoorbeeld naar leraren, gezondheidsprofessionals, tienermoeders, en mensen met een zeldzame huidaandoening. Hun verhalen maakten diepe indruk op mij. 

Dat is mijn drijfveer voor mijn missie met WYS Onderzoek & Educatie:

“Mijn talent inzetten om kwetsbare mensen een stem te geven middels onderzoek en/of het ontwikkelen van educatieve middelen om hun positie in de maatschappij te verbeteren.”


dr. Jolien van der Geugten


Ik ben uitstekend in staat interviews te houden met mensen met verschillende achtergronden over sociaal maatschappelijke en persoonlijke onderwerpen. Bovendien kan ik goed organiseren, ook onder tijdsdruk en onder primitieve omstandigheden.


Ruim 12 jaar was ik begeleider van bachelor- en masterstudenten bij het opzetten, uitvoeren en rapporteren van onderzoek in de gezondheidszorg en naar sociaal maatschappelijke vraagstukken bij Hogeschool Inholland in Amsterdam. Ik begeleidde literatuurstudies, onderzoeksopzetten en onderzoeksartikelen. Hierdoor ben ik sterk in het analyseren van onderzoeksideeën op haalbaarheid en relevantie, en heb ik ervaring met verschillende onderzoeksdesigns en het geven van feedback.


Mijn volledige CV kun je op mijn Linkedin Profiel bekijken.